YAŞAR DOĞU ANAOKULU

Vizyon: Geleceğe güneş olmak…

Misyon: Çocuklarımıza; Vatan, Bayrak, Aile ve İnsan sevgisini benimseyen, saygı, sevgi, işbirliği, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırarak; sağlam karakterli, çevresine güven veren, dürüst, bilimsel gelişmelere katkıda bulunan, topluma önder nesiller yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 07:30/12:30-12:30/17:30
Isınma: Doğal gaz-Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: AB,TUBİTAK,EKO OKUL,OKULLARDA ORMAN,BEYAZ BAYRAK,GÖK BAYRAK,BESLENME DOSTU OKUL,E TWİNNİNG,DEĞERLER EĞİTİMİ,STEM,KOTLAMA

WEB - https://yasardoguanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çataltömek Mh. Yeniceler Cd. Özduman Sok. No 2 Karatay/KONYA Ulaşım 65 ve 90 numaralı belediye otobüsü ile ulaşım sağlanır.

Öğretim Şekli :ikili Eğitim

Yerleşim Yeri - Çataltömek Mh.Yeniceler Cad.Özduman sok.No:2 Karatay/KONYA

Ulaşım Belediye Otobüsü (90-30-65 Nolu ) Dolmuş (Ankara yolu-Küçükkum Köprü)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE UZAKLIK:5,1 KM KONYA KARATAY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE UZAKLIK:3,9 KM