Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

25.12.2023 114

 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizde eğitimin bütün kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"başlatılmıştır.Projenin amacı öğrencilerimizin dilimize ait çeşitliliği tanıması,sosyal kültürel etkinlikler hazırlanarak öğrenci ve aileleri bu çalışmalarda buluşturmak,kültür mirası olan dilimizin renklerini nesilden nesile aktarmaktır.Projemiz Kasım ve Haziran ayları arasında uygulanacaktır.

Yaşar Doğu Anaokulu olarak bizler de bu projede yer almaktan ve velilerimizin katılımıyla projeyi uygulamaktan mutluyuz.Proje kapsamıonda belirlenen eylem planına uygun olarak her ay farklı bir tema ile etkinlikleri ele alıyoruz.Çalışmalarımızda 365 Gün Öykü Kitapları ve Erken Çocukluk Eğitimi Kitaplarından yararlanıyoruz.Okul aile işbirliği çerçevesinde el ele öğrencilerimize yararlı faaliyetler hazırlamayı amaçlıyoruz.Projede yer alan çalışmalarımız şunlardır:

1)Kitap Tanıtma Çalışmaları

2)Hikaye Tamamlama Çalışmaları

3)Söyle-Çiz Çalışmaları

4)Hikaye Kartı Hazırlama 

5)Etkileşimli/Paylaşımlı Kitap Okuma

6)Kelime Bulma Oyunu

25-12-202325-12-2023

İLETİŞİM

Adres:
Çataltömek Mh. Yeniceler Cd. Özduman Sok. No 2 Karatay/KONYA Ulaşım 65 ve 90 numaralı belediye otobüsü ile ulaşım sağlanır.


Telefon
(332) 357 2621


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın