ELLERİMİ TUT, BANA KENDİNİ ANLAT (HOLD MY HANDS TELL ME ABOUT YOURSELF) E TWİNNİNG PROJEMİZ

Romanya ile ortak olarak yürüteceğimiz Ellerimi Tut, Bana Kendini Anlat (Hold My Hands, Tell Me About Yourself ) E twinning projemizde Karatay'dan 5 farklı okul, Lübnan ve Romanya'dan okullarla çalışacağız. Projemizde akran zorbalığını önleme, problem çözme ve çatışma çözme becerilerini geliştirme, etkili iletişim kurma yollarını öğrenme konularında çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Okul Müdürümüz Ayşe GÖZ, Psikolojik Danışmanımız Mustafa AKÇAY projemizde görev almaktadır.

09.05.2024 20

Adres:
Çataltömek Mh. Yeniceler Cd. Özduman Sok. No 2 Karatay/KONYA Ulaşım 65 ve 90 numaralı belediye otobüsü ile ulaşım sağlanır.